Databeskyttelsespolitik


PANDORA eSTORE drives af Supplies Distributors SA, rue Louis Blériot 5, 4460 Grâce-Hollogne, Belgien (reg.nr. BE 0475.286.142) ("SDSA") i dette selskabs eget navn som samarbejdspartner for PANDORA A/S (“PANDORA”).

SDSA og PANDORA har fokus på databeskyttelse og vil gerne informere dig om, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver personoplysninger ("Personoplysninger", som defineret nedenfor). Denne Databeskyttelsespolitik beskriver vores praksis i forbindelse med de Personoplysninger, som vi indsamler via denne hjemmeside ("Hjemmesiden"). Databeskyttelsespolitikken omhandler ikke, hvordan oplysninger indsamles, bruges eller videregives af tredjemand enten på andre hjemmesider eller offline. Vi vil kunne ændre denne Databeskyttelsespolitik ved at lægge en ny databeskyttelsespolitik op på Hjemmesiden. Du kan se, hvornår Databeskyttelsespolitikken sidst er blevet ændret, ved at kigge på teksten ud for "SENEST OPDATERET" nederst på siden. Eventuelle ændringer i Databeskyttelsespolitikken vil træde i kraft, så snart vi har lagt den ændrede Databeskyttelsespolitik op på Hjemmesiden. Dog vil eventuelle væsentlige ændringer i Databeskyttelsespolitikken, der måtte forringe beskyttelsen af de af dig udleverede Personoplysninger, først træde i kraft, når du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil.


PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger betyder oplysninger, som identificerer eller kan identificere en person, og som vi indsamler, når du anvender Hjemmesiden, nemlig dit navn, postadresse (herunder fakturerings- og leveringsadresser), telefonnummer, faxnummer, e-mail-adresse, IP-adresse, MAC-adresse samt kreditkort- og betalingskortoplysninger.
Hvis du forsyner os med Personoplysninger vedrørende en anden person, bedes du sikre dig, at du har ret til at videregive disse oplysninger til os.
 

SÅDAN BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

PANDORA (som dataansvarlig) og SDSA (som databehandler) bruger primært Personoplysningerne i forbindelse med handel med dig i overensstemmelse med og/eller i relation til den aftale, vi indgår med dig. Vi vil kunne anvende dine Personoplysninger til følgende formål:

• til at behandle dine forespørgsler som f.eks. at svare på et spørgsmål vedrørende vores produkter, at hjælpe dig med at finde en butik i nærheden af dig, at levere din ordre, at behandle din betaling og/eller at yde kundeservice til dig.

• til at sende dig vigtige oplysninger vedrørende Hjemmesiden, ændringer i vores betingelser og politikker og/eller andre administrative oplysninger.

• til at informere dig om produkter, programmer, ydelser og kampagner, som vi tror kan være af interesse for dig (efter at have modtaget dit samtykke til at gøre dette).

• til at give dig mulighed for at sende e-mails til andre via vores send til en ven-funktionalitet. I denne henseende vil vi udelukkende bruge dine og din vens Personoplysninger til at sende e-mailen på dine vegne.

• til at give dig mulighed for at deltage i lotterier, konkurrencer og lignende kampagner samt til at administrere disse aktiviteter. Nogle af disse aktiviteter har yderligere regler, som kan indeholde yderligere oplysninger om, hvordan vi bruger og videregiver dine Personoplysninger.

• til brug for vores interne forretningsgange, nemlig dataanalyse, revision, udvikling af nye produkter, videreudvikling af vores hjemmeside, forbedring af vores ydelser, identifikation af nye trends samt beregning af effektiviteten af vores reklamekampagner.

• til at forhindre eller opdage misbrug eller bedrageri.


SÅDAN BEHANDLES PERSONOPLYSNINGER AF TREDJEMAND

Vi vil kunne videregive Personoplysninger til tredjemand til følgende formål:

• til eksterne serviceydere, der løbende udpeges som databehandlere, til brug for SDSA's eller PANDORA's hjemmesidehosting, dataanalyser, IT-ydelser, e-mail-leveringsydelser, spørgeundersøgelser, applikationer eller opslag relateret til sociale medier, betalings- og kreditkortbehandlinger, ordreleverancer og andre lignende ydelser.

• med forbehold for dit forudgående samtykke - til tredjemand, for at denne kan kontakte dig vedrørende produkter, programmer, ydelser, oplysninger og kampagner, som anses for at være af interesse for dig.

• for at kunne identificere dig over for de personer, som du sender meddelelser til via Hjemmesiden.

• til eksterne sponsorer af lotterier, konkurrencer og lignende kampagner, såfremt du deltager i disse og dermed accepterer de tilknyttede betingelser.

• på din egen foranledning ifm. tjenester (f.eks. opslagstavler, chat-funktioner, "profilsider", blogge, fællessider med mulighed for at indtaste sin "egen historie" og anmelde produkter m.v.), hvor du har mulighed for at lægge oplysninger og materiale op. Det bemærkes, at alle de oplysninger, som du lægger op eller videregiver via disse tjenester (f.eks. Personoplysninger i eventuelle fotos, historier, kommentarer og videoer, som du lægger op), vil blive offentligt tilgængelige oplysninger, der måske vil kunne ses af besøgende på Hjemmesiden og af offentligheden i almindelighed.

• i tilfælde af hel eller delvis omstrukturering, fusion, salg, joint venture, overdragelse eller anden form for disposition over vores virksomhed, aktiver eller aktier (herunder men ikke begrænset til eventuel konkursbehandling eller lignende). I sådanne tilfælde vil Databeskyttelsespolitikken fortsat være gældende og i fuld kraft.

• kun i det omfang det er tilladt (a) i henhold til gældende lov; (b) for at efterleve eventuelle retslige foranstaltninger; (c) for at svare på forespørgsler fra offentlige myndigheder, herunder myndigheder uden for dit bopælsland; (d) for at håndhæve vores betingelser; (e) for at beskytte driften af vores virksomhed; (f) for at beskytte både vores, dine og tredjemands rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom; og/eller (g) for at gøre det muligt for os at forfølge alle til rådighed værende retsmidler eller begrænse den skade, vi måtte lide.

I det omfang det er nødvendigt at indhente dit forudgående samtykke: Vi vil informere dig på forhånd om den påtænkte overførsel af dine Personoplysninger til tredjemand. I så fald vil du få mulighed for enten at give os dit samtykke til en sådan overførsel eller at afslå det.

Hver gang vi videregiver Personoplysninger som beskrevet ovenfor til tredjemand i lande uden for EØS, sikrer vi os, at videregivelsen sker i overensstemmelse med denne Databeskyttelsespolitik og de gældende databeskyttelseslove.

• Såfremt vi vælger at deltage i en alternativ konfliktløsningsprocedure via ODR-platformen kan vi være nødsaget til at videregive personoplysninger til Europa-Kommissionen, som er operatør af platformen, samt til andre udbydere af alternativ konfliktløsning, der er udpeget af parterne og bemyndiget til at behandle den pågældende tvist.

 

DATAANSVARLIG

 

PANDORA A/S er dataansvarlig i henhold til direktiv 95/46/EF om beskyttelse af personoplysninger, og SDSA og dets moderselskab PFSWEB, Inc. er databehandlere. PANDORA A/S fastsætter behandlingsformål og -metode. PFSWEB, Inc. (moderselskab til SDSA) er stiftet i USA og er med i Safe Harbor-ordningen, der er udviklet af USA's handelsministerium og EU. For yderligere oplysninger om Safe Harbor-ordningen og for at se vores certificering henviser vi til USA's handelsministeriums hjemmeside på følgende link http://www.export.gov/safeharbor: http://export.gov/safeharbor/eu/eg_main_018365.asp.


ØVRIGE OPLYSNINGER

Vi og vores eksterne serviceydere vil kunne indsamle Øvrige Oplysninger fra dig, nemlig oplysninger om din PC-type, skærmopløsning, operativsystem og internet-browser samt oplysninger, der er indsamlet gennem brug af cookies, pixel-tags, web-beacons og andre lignende teknologier. Dette gør, at vi kan levere bedre og mere skræddersyede oplysninger til dig samt gøre din brug af Hjemmesiden nemmere. Vi og vores eksterne serviceydere vil også kunne indsamle Øvrige Oplysninger, nemlig demografiske data, f.eks. din by eller dit land samt samlede Personoplysninger på en sådan måde, at slutproduktet ikke personligt identificerer hverken dig eller nogen af de andre brugere af Hjemmesiden, f.eks. ved at vi anvender Personoplysningerne til at beregne den procentdel af vores brugere, som har et bestemt områdenummer i telefonnummeret.

EKSTERNE HJEMMESIDER

Denne databeskyttelsespolitik omfatter ikke - og vi er ikke ansvarlige for - hverken databeskyttelse, oplysninger eller anden praksis hos tredjemand, medmindre vi forsyner den pågældende tredjemand med de Personoplysninger, som du har leveret til os. Indsættelse af et link på Hjemmesiden betyder ikke, at vi eller vores tilknyttede virksomheder anbefaler den pågældende side.

I visse tilfælde vil vi kunne tillade dig at benytte en tredjemands betalingsservice til at foretage betalinger. Hvis du ønsker at foretage en betaling ved hjælp af en Betalingsservice, vil du blive dirigeret hen til en hjemmeside, der er hostet af den pågældende Betalingsservice og ikke af os. Eventuelle oplysninger, som du afgiver vi en Betalingsservice-side, vil være omfattet af den pågældende Betalingsservices databeskyttelsespolitik og ikke af nærværende Databeskyttelsespolitik. Vi har ingen kontrol med og påtager os ikke noget ansvar for, hvis en Betalingsservice anvender oplysninger, der er indsamlet via en Betalingsservice-side.

Hvis du betaler med et betalingskort fra en bank, der er beliggende i et land uden for EU, vil dine betalingsdata kunne blive sendt til det pågældende land for at muliggøre behandlingen af din betaling. Ved at afgive dine betalingskort-oplysninger accepterer du udtrykkeligt, at dine betalingsdata vil kunne blive sendt til det pågældende land uden for EU.

 

SIKKERHED
Vi har iværksat rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte de Personoplysninger, som vi har kontrol med. Desværre kan der ikke gives nogen garanti for, at datatransmissioner over internettet eller datalagringssystemer er 100% sikre. Såfremt der sker et sådant brud på sikkerheden, som med rimelighed kan anses for at kunne have indvirkning på beskyttelsen af dine data, vil vi informere dig herom snarest muligt.

 

 

COOKIES

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Du bedes læse vores Cookie-politik for at lære mere om vores brug af cookies og om databeskyttelsespolitikkerne hos de parter, hvorfra vi anvender web-analyseværktøjer eller har integrerede plugin-funktioner på vores hjemmeside.

 

FØLSOMME OPLYSNINGER
For så vidt angår følsomme Personoplysninger (f.eks. CPR-nr., oplysninger om race eller etnisk oprindelse (som f.eks. fotografier), politisk overbevisning, religion eller anden trosretning, helbred, strafbare forhold, fagforeningsmedlemsskab), bedes du undgå både at sende os sådanne oplysninger direkte og at oplyse disse på eller via Hjemmesiden.

 

 

DEFINITION AF PANDORA-KONCERNEN

 

PANDORA-koncernen består af følgende selskaber: Pandora A/S (Danmark), Pandora Jewelry Central Western Europe A/S (Danmark), Pandora Schweiz AG (Schweiz), Pandora Jewelry BV (Holland), Pandora Jewelry GmbH (Tyskland), Pandora Jewelry SRL (Italien), Pandora Österreich GmbH (Østrig), Philisar ApS (Danmark), Pandora Jewelry Shared Services CEE Sp. z.o.o (Polen), Pandora Services (Thailand), Pandora EMEA Distribution Center GmbH (Tyskland), Pandora Eastern Europe A/S (Danmark), Pandora Jewelry CEE Sp. z.o.o (Polen), Pandora Jewelry CR sro (Tjekkiet), Pandora Jewelry Kft. (Ungarn), Pandora Jewelry Romania SRL (Rumænien), Pandora Finland OY (Finland), Pandora Jewelry Inc. (USA), Pandora Jewelry LLC (USA), Pandora Ventures LLC (USA), Pandora Franchising LLC (USA), Pandora Jewelry Ltd. (Canada), Pandora Franchising Canada Limited (Canada), Pandora Jewelry Asia Pacific Ltd (Hong Kong), Pandora Jewelry UK Ltd (UK), AD Astra Holding PL (Australien), Pandora Jewelry Ltd (New Zealand), Ad Astra IP Pty Ltd (Australien), Pandora Retail Pty Ltd (Australien), Pandora Jewelry Pty Ltd (Australien), Pandora Property Leasing Ltd (Australien), Pandora France SAS (Frankrig), Pandora Int. ApS (Danmark), Pandora Norge AS (Norge), Ejendomsselskabet af 7. Maj 2008 ApS (Danmark), Pandora Production Co Ltd (Thailand), Pandora Sweden AB,Pandora Jewelry Mücevherat Anonim Sirketi (Tyrkiet), Pandora Do Brasil Comércio E Importacao Ltda (Brasilien).

 

KONTAKTINFO
Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Databeskyttelsespolitik, beder vi dig kontakte os

 

Senest opdateret den 27-3-2015